Bloem en doen by Irma de Boer

Op dinsdagmiddag 17 december is er een gezellige kerstworkshop op Stadstuin Rusthout aan de Noordsingel 3 in Leidschendam.
De workshop wordt verzorgd door Irma den Boer en begint om 14.00 uur.

Kosten voor deze middag bedragen 25 euro voor leden en 27,50 voor niet-leden van Groei en Bloei.

Wilt u hier aan meedoen dan kunt u zich opgeven door te mailen naar wallyzweekhorst(at)ziggo.nl of te bellen 0682005588. U hoort van haar hoe u kunt betalen.

Wie is Irma de Boer?
Ik ben Irma den Boer en ik ben gevraagd om een gezellige kerstworkshop te geven aan de liefhebbers van groei & bloei. Ik ben 1e binder, geef al jaren diverse workshops en ik vind het erg leuk om er voor te zorgen dat u een mooi, creatief en vrolijk kerststuk op tafel kunt zetten en een gezellige middag heeft, terwijl we een kerstpronkstuk maken waar u trots op kunt zijn.

Natuurlijk maken we een stuk met diverse soorten groen en maken we gebruik van alle leuke dingen die een kerststukje zo aantrekkelijk maken als lichtjes (lichtsnoertje/kaarsen), hout, zaaddozen en kegels en natuurlijk mag ook een beetje bling bling voor de kerstvreugde niet ontbreken.  Het is erg leuk om er voor te zorgen dat het kerststuk ook echt uw eigen touch heeft en ik ga u helpen om deze te creĆ«ren.

Graag een mesje, snoeischaar en evt. een draadtang meenemen, voor de rest wordt gezorgd. Een ondergrond is niet nodig, maar als u heel graag een stuk in een speciale schaal o.i.d. wilt kunt u dit altijd meenemen, zodat we dit kunnen bespreken.

Ik hoop u dinsdag 17 december te zien zodat we lekker aan de slag kunnen.