Paasworkshop

DEZE WORKSHOP IS GEANNULEERD I.V.M. DE MAATREGELEN RONDOM HET CORONA VIRUS

Groei & Bloei organiseert, onder de noemer Bloem en Doen, op donderdag 2 april 2020 om 14.00 uur een gezellige paasworkshop.

Deze wordt gehouden in het Heuvelhonk aan de Burgemeester Sweenslaan 6 te Leidschendam. De workshop staat onder leiding van bloemist Monica Kramer.

Zij geeft al een aantal jaren workshops bij Tuincentrum Ockenburgh, waar zij werkzaam is. Deze middag gaan we aan de slag met groen, bloemen, paasdecoratie ed.

Het paasstuk wordt een blikvanger op uw salon- of eettafel!

Graag een mesje en tangetje meebrengen. Voor koffie of thee wordt gezorgd!

De kosten voor leden van Groei & Bloei bedragen € 23,50 en voor niet-leden € 26,50.

Heeft u zin om mee te doen, dan kunt u zich aanmelden bij Wally Zweekhorst, telefoon 06 820 05 588 of mail naar wallyzweekhorst(at)ziggo.nl Betaling van de workshop geschiedt bij aanvang van de workshop.