Leidschendam

Bloemdecoratie maken voor Moederdag

Op zaterdag 13 mei, worden kinderen van 6 jaar en ouder in de gelegenheid gesteld een leuke bloemdecoratie te maken om hun moeder op Moederdag mee te verrassen. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. 

Groei & Bloei zorgt voor alle materialen en de begeleiding door ervaren bloemschikkers.

Deelname is kosteloos. Naast dat kinderen hun moeder kunnen verrassen met een fleurige bloemdecoratie, komen kinderen in contact met natuurlijke materialen. 

Kinderen krijgen daardoor meer respect voor de natuur en gaan begrijpen hoe belangrijk het is om daar zuinig op te zijn Van (ouders van) de kinderen wordt aangeraden een tas met brede bodem o.i.d. mee te nemen, om de decoratie veilig mee naar huis te kunnen nemen.
Reserveren is niet nodig. Bij grote drukte kan het zijn dat je even moet wachten, maar er is genoeg te genieten in de stadstuin.

Deze activiteit wordt georganiseerd door Groei & Bloei i.s.m. de Stadstuin Rusthout en wordt ondersteund door de gemeente Leidschendam-Voorburg. 

Locatie: Stadstuin Rusthout, Noordsingel 3, 2264 EK in Leidschendam (tegenover de parkeergarage van de Mall of the Netherlands). Aanvang 11.00 uur tot circa 13.00 uur.