Bloembollentocht

DEZE EXCURSIE IS GEANNULEERD I.V.M. DE MAATREGELEN RONDOM HET CORONA VIRUS

In de Noordoostpolder vindt u de langste Tulpenroute van het land. Deze is door National Geografic uitgeroepen als een van ‘s-Werelds mooiste autoroutes. U kunt met ons mee om van deze mooie tocht te genieten!

We verzamelen om 8.15 uur voor het Fletcher Hotel -parkeerterrein Leidsenhage- en vertrekken uiterlijk om 8.30 uur naar de Noordoostpolder.

Om 10.00 uur komen we aan bij de tuinen van Lipke Schat, waar een kopje koffie/thee met iets lekkers voor ons klaar staat. Als de koffie/thee op is krijgen we een rondleiding door de tuin, die vol staat met kleurrijke bloembollen combinaties tussen het prille groen.

Om 11.45 uur vertrekken we en rijden we naar de Goldhoorn Gardens. In deze verrassende tuin van 4000 m² staan in het voorjaar duizenden bloembollen in combinatie met vaste planten. We lunchen in deze tuin en daarna krijgen we een rondleiding.

Om ongeveer 13.30 uur gaan we beginnen aan onze Tulpenroute door de Noordoostpolder. Er is een speciale route uitgestippeld die ons voert langs de prachtigste plekjes. Onderweg zullen we regelmatig stoppen om mooie plaatjes te schieten van de kleurrijke bloembollenvelden.

Om 16.30 uur vertrekken we richting Leidschendam zodat we om ongeveer 18.00 uur weer thuis zijn.

De kosten voor deze excursie bedragen 49,95 voor leden en 59,95 voor niet-leden.

Deze prijs is incl. vervoer met bus, entree tuinen, koffie/thee, lunch, fooi voor de chauffeur en enkele versnaperingen in de bus. De kosten voor deze excursie kunt u overmaken op:

Rekeningnummer NL62 INGB 000 58 29 380 t.n.v. A.T. Olsthoorn te Voorburg.

U kunt zich voor deze bus-excursie aanmelden per e-mail: olsthoorn.anneke(at)gmail.com. Of op een van de ledenavonden van onze vereniging. Uw aanmelding is definitief zodra de overschrijving van de kosten is ontvangen. Voor verdere inlichtingen kunt u bellen naar 06 83 54 33 93 (na 19.00 uur).

De busexcursie gaat door bij minimaal 30 deelnemers.