Leidschendam

Busreis tulpenroute Noordoostpolder

Op dinsdag 23 april maken we een busreis naar de Noordoostpolder. We vertrekken om 8.30 uur vanaf de parkeerplaats bij het Fletcherhotel in Leidschendam. 

Om 10.00 uur worden we met koffie en gebak ontvangen bij Het Zwaluwhuis in Ens en krijgen daar een rondleiding. Daarna bezoeken we de Pegasushof in Bant, waar we tevens een luxe lunch nuttigen. Ook deze tuin is in het vroege voorjaar al heel kleurrijk. 

We volgen de tulpenroute, waarbij we uitzicht hebben op de kleurrijke bollenvelden en bezoeken de tulpenassortimentstuin. De afsluiting van deze excursie is in de Stekkentuin in Espel. 

Download hier de flyer

De kosten voor deze volledig verzorgde dag inclusief vervoer, rondleidingen in drie tuinen, koffie/thee, drankjes en lunch zijn voor leden 59 euro en voor niet-leden 67,50 euro. 

De excursie gaat door bij minimaal 40 aanmeldingen.

Aanmelden via info(at)leidschendam.groei.nl t.n.v. Brigitte. Graag aangeven of u lid of geen lid bent. Het bedrag overmaken naar bankrekening NL56INGB0006490058 op naam van KMPT, o.v.v. van (busexcursie Noordoostpolder 23 april en uw naam). Graag dezelfde naam gebruiken als in de aanmelding. 

Uw aanmelding is definitief als u een bevestiging van deelname heeft ontvangen en uw betaling binnen is.