Leidschendam

Spreker: 
Wim Paul van der Ploeg

Aanvang:
20.00 uur

De lezing is een aanrader voor iedereen met een hart voor tuinieren en een inspiratiebron voor mensen die het hele jaar door willen genieten van hun steeds veranderende tuin.

In deze lezing neemt Wim Paul ons mee op een reis door je tuin en tegelijkertijd een reis door je leven. De lezing is een uitnodiging om je eigen tuin, het werk dat je doet in de tuin en zelfs de tuinplanten door een andere bril te bekijken. Aan de hand van een presentatie en foto’s vertelt Wim Paul over tuinen en planten in binnen- en buitenland. Hij toont de verandering van een tuin die hij zelf heeft uitgevoerd en neemt je mee in het proces van de beginsituatie naar de eindresultaat. Hij laat je niet alleen een verandering van het beeld zien, maar ook van de beleving. Hij laat zien dat wanneer je optimaal je nieuwsgierigheid, fantasie en gevoel gebruikt, allerlei creatieve processen voor het cultiveren van je eigen denken op gang komen. Originele ideeën borrelen als vanzelf op, gedachten worden geordend, nieuwe inzichten volgen. Hierdoor doe je inspiratie op zodat je met een nieuwe blik naar je eigen tuin kunt kijken en zijn verhaal kunt gebruiken om meer ‘magie’ toe te passen in je eigen tuin en je leven rijker te maken.

De lezing wordt gegeven op onze locatie:

Het Heuvelhonk
Burgemeester Sweenslaan 6,
2262 EB Leidschendam

 

De toegang tot onze ledenavonden is gratis, net als de koffie en thee in de pauze. Aan het einde van de avond is er een loterij met mooie aan 'tuin' en 'groen' gerelateerde prijzen.

Foto: Wim Paul van der Ploeg