Leidschendam

Spreker: 
Marcel Batist

Aanvang:
20.00 uur

Marcel, een natuurfotograaf in hart en nieren, maakt al meer dan 43 jaar deel uit van de Westlandse Amateur Fotografen Vereniging en is 13 jaar lid van de Nederlandse Vereniging voor Beeld en Geluid. 

Zijn passie voor alles wat groeit en bloeit, probeert hij vast te leggen met de camera. Tijdens zijn vele trektochten door de vrije natuur, maakte hij duizenden opnamen van landschappen, bloemen en dieren. Uit dit veelzijdige werk stelde hij speciaal voor Groei & Bloei een bijzondere audiovisuele presentatie samen. 

Op maandag 23 maart neemt Marcel u o.a. mee op een denkbeeldige reis door "HET BEVROREN LAAGLAND" en staart u verbazingwekkend naar "VERSTILDE WATEREN". U fladdert door “DE VLINDERTUIN”, maar ook “DWAALT U MEE LANGS NOORSE DALEN”. Hij zette voor u de wekker om het ochtendlicht te vangen in “MORGENSTOND”, stak het Kanaal over om voor een bezoek aan “ENGELSE TUINEN” en laat u wegdromen in een “BLOEMENSFEER”. 

Het doel van deze avond is, om uw zintuigen eens lekker te prikkelen. Enerzijds door het kijken naar prachtige natuuropnamen, maar anderzijds ook door het beluisteren van de bijpassende, zorgvuldig gekozen muziek. Hiermee krijgt deze lezing een heel bijzonder karakter. Deze audiovisuele presentatie is een moderne, professionele, digitaal samengestelde show met diverse thematische onderwerpen. 

Voorafgaand aan elke show vertelt Marcel levendig over de keuze van het onderwerp.  De samensmelting van beeld en geluid krijgt daardoor een geweldige beleving. 

De combinatie van zijn fotografisch inzicht en zijn passie voor de natuur staan garant voor een boeiende avond die u zeker niet mag missen! 

De lezing wordt gegeven op onze locatie:

Het Heuvelhonk
Burgemeester Sweenslaan 6,
2262 EB Leidschendam

 

De toegang tot onze ledenavonden is gratis, net als de koffie en thee in de pauze. Aan het einde van de avond is er een loterij met mooie aan 'tuin' en 'groen' gerelateerde prijzen.

Foto: Marcel Batist