Leidschendam

Afsluiting seizoen met een feestelijke avond

Feestelijke avond bij Groei & Bloei met uitslag voortuin- en metamorfose wedstrijden en een presentatie over een tuinenreis naar Yorkshire.

Op donderdag 23 november 2023 sluit Groei & Bloei afd. Leidschendam e.o. het seizoen af met een feestelijke avond.

Tijdens deze avond worden de winnaars van de Voortuin/balkonkeuring en de Tuinmetamorfosewedstrijd 2023 bekend gemaakt. Met foto’s van de deelnemende tuinen en deskundig commentaar en tips krijgen de bezoekers inspiratie om zelf in eigen tuin veranderingen aan te brengen. Wij zijn zeer verheugd dat wethouder Marcel Belt bereid is gevonden om de prijzen uit te reiken..

We sluiten de feestelijke avond af met een kleurrijke video van een 6 daagse tuinenreis naar Yorkshire. 

Op het programma stonden bezoeken naar prachtige particuliere tuinen (Hillbark Garden, Kelberdale Garden en de Scampston Hall Walled Garden), Kasteeltuinen/parken (Castle Howard en Newby Hall Gardens) en de grote voorbeeld tuinen van tuinverenigingen (York Gate Garden en RHS Harlow Car Garden). 
Daarnaast is er tijdens deze reis genoten van een reisje met een historische trein door de valleien van het prachtige natuurgebied van North York Moors en een bezichtiging van de middeleeuwse ommuurde stad York. Met o.a. een bezoek aan het beroemde spoorweg museum van York.

Deze presentatie is een mooie samenvatting van een reis langs prachtige tuinen en parken met mooie bloeiende planten afgewisseld zien met beelden van de rijke historie van het schitterende graafschap Yorkshire. En een aantal bijzondere belevenissen buiten de tuinen. De video is gemaakt door Jan Blokland.

U bent van harte welkom op de locatie:

Duivenvoorde 262
2261 AN Leidschendam.

Aanvang: 20.00 uur

De toegang is gratis voor zowel leden als niet-leden, net als de koffie of thee in de pauze. Tijdens de pauze kunt u loten kopen voor een leuke met aan ‘tuin en groen’ gerelateerde prijzen.