Meerijden

Op de ledenavonden in de aula van het Veurs College mogen wij ons verheugen over een grote belangstelling. Wij vermoeden echter dat er mensen zijn die graag naar deze avonden willen komen maar niet kunnen, bijvoorbeeld omdat zij slecht ter been zijn en niet beschikken over gepast vervoer, of omdat zij niet in de avond alleen over straat durven.

Voor dit probleem bestaat een oplossing: Mascha van Dort.

Mascha verzorgt de coördinatie van de mogelijkheden tot “meerijden” voor leden die graag de avonden willen bijwonen, maar geen transport hebben. Neem met haar contact op, 06 2251 9829 of mascha(at)happy.demon.nl . Zij zal dan bekijken of er iets te regelen valt.

Als u zelf rijdt en ook wel iemand aan vervoer wilt helpen is dit natuurlijk zeer welkom. Neem ook dan contact op via email of telefoon. Uw medelid zal er blij mee zijn!

STORMSCHADE
angela’s tuin tussenfase deel 2