Komt u ons team een handje helpen?

Samen met een aantal actieve leden vormt het bestuur van de afdeling Groei & Bloei Leidschendam een hecht team. Dit team organiseert jaarlijks ca. 25 activiteiten op groengebied voor de leden en andere belangstellenden.

Een aantal teamleden doen dit al vele jaren en beginnen een dagje ouder te worden. Daarom zijn wij op zoek naar wat versterking en verjonging voor dit team.

Er zijn 4 functies waar we speciaal naar op zoek zijn:

1. Vice voorzitter

2. Vice secretaris

3. Lid excursiecommissie

4. Beheerder van de (PR)materialen

Zoals u ziet voor ieder wat wils. Maar ook als u zich niet kunt vinden in één van deze functies maar toch graag wilt meewerken aan het organiseren van groenactiviteiten bent u van harte welkom. Er is altijd ruim gelegenheid voor initiatieven en inwerken.

Voor meer informatie kunt u contact op te nemen met Jan Blokland 070 327 8959 of Corry Schmidt Ernsthausen 070 327 3168 of stuur een email naar Jan.gonnie@alpineflowers.nl.

STORMSCHADE
angela’s tuin tussenfase deel 2