Bloem & Doen met Lydia Schinkelshoek

De cursus 2017 bij Lydia Schinkelshoek was een succes en wordt vervolgd in het nieuwe jaar en wel op de volgende zaterdagen: 10 februari, 17 maart, 14 april en 12 mei 2018.

In deze cursus krijgt u weer gelegenheid  diverse technieken aan te leren. Wat er precies gemaakt wordt is nog niet helemaal bekend, informatie hierover volgt nog als u zich aanmeldt.

De kosten voor deze cursus bedragen 89 euro voor niet-leden. Dit is inclusief alle materialen en een kopje koffie/thee met iets erbij. Leden van Groei en Bloei betalen 65 euro.

De cursus wordt gegeven in de sfeervolle boerderij Oranjestein, Veenweg 204, Den Haag – Leidschenveen.

U kunt zich nog steeds opgeven bij Bep Beerbaum door te mailen h.j.beerbaum(at)ziggo.nl of bellen met 070 3866597.

STORMSCHADE
angela’s tuin tussenfase deel 2