Tuinmetamorfosewedstrijd 2018

De afdeling Groei & Bloei Leidschendam organiseert ook dit jaar weer een tuinmetamorfosewedstrijd, waarbij  mooie prijzen te winnen zijn.

Met deze wedstrijd worden mensen uitgedaagd een werkelijke metamorfose in hun tuin of balkon teweeg te brengen, door een dicht geplaveid deel om te toveren tot een ware groene oase. Hiermee worden meerdere doelen bereikt: een beter leefklimaat voor de dieren in de tuin, een betere opvang en afwatering van hemelwater, en niet in de minste plaats, een kleurrijker uitzicht voor de mensen zelf. Bent u ook van plan om (een deel van) uw tuin of balkon een groene oase te maken? Doe dan mee met de tuinmetamorfose wedstrijd.

Wat moet u doen om een kans te maken op een van de aantrekkelijke prijzen? Maak een foto vóór en een foto ná de tuinmetamorfose. Tip: Kies daarvoor de meest optimale groei- en bloeimomenten in uw tuin, liefst met licht bewolkt weer.

Stuur beide foto’s met een korte toelichting en uw gegevens vóór 21 september as. naar info(at)leidschendam.groei.nl

Alles is weer fris en groen
Blij van vrolijke akeleien