Tuinmetamorfosewedstrijd 2018

Ook dit jaar organiseert Groei & Bloei een Tuinmetamorfosewedstrijd, waarbij  mooie prijzen te winnen zijn. Natuurlijk kunt u gewoon op 9 juni een tegel inleveren bij Life & Garden of de Stadstuin Rusthout en daar 2 leuke planten (beschikbaar gesteld door Life&Garden) voor terug krijgen. Maar het zou nog veel mooier zijn als u een stapje verder gaat en een werkelijke metamorfose in uw tuin of op uw balkon teweeg kunt brengen, door een dicht geplaveid deel om te toveren tot een ware groene oase. U dient daarmee meerdere doelen: een beter leefklimaat voor de dieren in de tuin, een betere afwatering van hemelwater, en niet in de minste plaats, een kleurrijker uitzicht voor uzelf.

Wat moet u doen om een kans te maken op een van de aantrekkelijke prijzen? Maak een foto vóór en een foto ná de tuinmetamorfose. Tip: Kies daarvoor de meest optimale groei- en bloeimomenten in uw tuin, liefst met licht bewolkt weer. Stuur uw beide foto’s tussen 15 augustus en 21 september as. via de mail naar: info(at)leidschendam.groei.nl.

Een deskundige en onafhankelijke jury zal de inzendingen beoordelen. Op een feestelijke bijeenkomst zal de uitslag bekend worden gemaakt. De datum en locatie wordt later bekend gemaakt, deelnemers ontvangen een uitnodiging voor de uitreiking.

Heel veel succes toegewenst. We zijn enorm benieuwd naar de resultaten!

Volkstuin: het gewas bij de buren…….
bloemen, bijtjes en vlinders