Van de bestuurstafel

Wij hopen dat u allen gezond bent en de gevolgen van de beperkingen beperkt zijn gebleven. Wij als bestuur van de afdeling Leidschendam hadden een mooi en interessant programma met activiteiten voor u voorbereid, maar zoals u hebt begrepen hebben wij in elk geval de activiteiten die in het voorjaar gepland stonden moeten cancelen.

Het programma is, onder voorbehoud, inmiddels ook bekend:

• Maandag 21 september: Presentatie ‘Meer vogels in en om de tuin’;
  • Maandag 19 oktober: Presentatie ‘Natuurlijk Nederland’;
  • Maandag 23 november: Feestelijke avond met uitslag van de Voortuinkeuring en de tuinmetamorfosewedstrijd.

Voor de voortuinkeuring hebben 22 mensen zich aangemeld. Deze keuring kan gewoon doorgang vinden omdat de keuring vanaf de openbare weg plaatsvindt en geen contacten nodig zijn. Dat geldt zeker ook voor de Tuinmetamorfosewedstrijd.

De tuinonderhoudscursus die in het voorjaar gepland stond is doorgeschoven naar 5 vrijdagavonden in oktober (2, 9, 16, 23 en 30 oktober). U kunt zich hiervoor nog aanmelden (info: 070 327 8959, graag bellen na 19.00 uur).

Eind augustus zullen wij op basis van de geldende voorzorgsmaatregelen en de dan geldende vooruitzichten van de ontwikkelingen rondom het virus, besluiten of en hoe we met de geplande activiteiten om zullen gaan.

Het bestuur van de afdeling Leidschendam wenst u een gezonde en aangename zomer toe en hoopt u in het najaar weer bij onze activiteiten te mogen begroeten. Ga lekker genieten van de planten in uw tuin, het balkon of terras.