21 oktober - Herfst in volle glorie

door: Leo Brand

Verkleurende bomen en struiken zorgen ervoor dat de bossen in het ochtendzonlicht in vuur staan. Bomen en struiken hangen vol met vruchten zoals: kastanjes, eikels, beukennootjes, vlierbessen en bramen. Op de bodem schieten de paddenstoelen letterlijk en figuurlijk de grond uit. In en om onze eigen tuin zijn het ook de vruchten die geplukt kunnen worden en de vogels doen hier graag aan mee.

De herfst beleven is echt iets geweldigs, of dat nu in eigen omgeving is of in de bossen, op de heidevelden of aan zee.

U bent van harte welkom op maandag 21 oktober  in:
Dienstencentrum Duivenvoorde
Duivenvoorde 262
2261 AN Leidschendam

De lezing start om 20.00 uur.

De toegang is gratis voor zowel leden als niet-leden, net als de koffie of thee in de pauze. U kunt weer gezellig meedoen aan een loterij met leuke aan ‘tuin en groen’ gerelateerde prijzen.