Leidschendam

Open tuinen dag en Plantenruilbeurs

Open tuinendag
De Open tuinen dag is op zaterdag 31 juli van 10.00 tot 16.00 uur. Wij gaan ervan uit dat tegen die tijd het vaccineren tegen het Coronavirus zover gevorderd is dat we niet meer met allerlei beperkingen rekening moeten houden en wat vrijer door de tuinen kunnen wandelen. Er zijn al enkele deelnemers die zich hebben aangemeld maar we zijn nog op zoek naar een paar tuinen. Liefst in Leidschendam-Noord. Voor meer informatie en aanmelden kunt u bellen met 070 32787959. 

Wij maken een duidelijke routebeschrijving met daarop alle deelnemende tuinen. Deze routebeschrijving ligt voor u klaar op 31 juli vanaf 10.00 uur bij de eerste deelnemende tuin van Bep Blokland aan de Graaf Ottolaan 10 in Leidschendam. 

Het bezoeken van de tuinen is gratis.

We houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten. Mocht het nodig zijn zullen we onze maatregelen aanpassen.

Dus houdt onze website en de lokale pers in de gaten voor meer informatie.
 

Nieuwe datum voor de Plantenruilbeurs
Omdat we verwachten dat er later in het jaar de coronamaatregelen wat losgelaten kunnen worden, hebben we besloten de voorjaars plantenruilbeurs naar het najaar te verplaatsen. En wel op zaterdag 2 oktober, de aanvang is om 11.00 uur. U kunt uw planten inbrengen vanaf 10.30 uur. 

Zet deze datum alvast in uw agenda. Het definitieve programma wordt bekend gemaakt in het groenbericht van september/oktober  

De locatie is Stadstuin Rusthout, Noordsingel 3 Leidschendam (tegenover winkelcentrum Mall of the Netherlands).