Welkom bij Groei & Bloei

Voor 23 maart stond de Algemene Ledenvergadering (ALV) gepland.

Cursus: 'hoe krijg je groene vingers'

Groei & Bloei, afdeling Leidschendam organiseert komend najaar opnieuw een “cursus tuinonderhoud”.

Jaarprogramma

Ons actuele jaarprogramma vind u altijd op onze website.

Corona virus

Het zal u ongetwijfeld niet ontgaan zijn maar het corona virus heeft heel Nederland in zijn greep. Om het probleem onder de knie te krijgen heeft de regering ingrijpende maatregelen afgekondigd.

Dit betekent ook dat Groei & Bloei al haar fysieke activiteiten tot tenminste 1 september annuleert of uitstelt tot een nieuwe datum. Wij houden u op de hoogte via deze website en/of onze nieuwsbrief.

De voortuinkeuring alsmede de tuinmetamorfose wedstrijd gaan wel door. Ook voor de cursus 'hoe krijg je groene vingers' zijn inmiddels nieuwe data gevonden.

Bestuur afdeling Leidschendam

Welkom bij Groei & Bloei Leidschendam

Houdt u ook van groen, bloemen en planten? Heeft u plezier in tuinieren? Deelt u uw hobby en uw liefde voor de natuur graag met anderen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
•    Elke zomer een Open-tuindag;
•    Plantenruilbeurs in het voorjaar;
•    Interessante lezingen;
•    Cursussen;
•    Bloemschikken;
•    Excursies;
•    Voortuinkeuring;
•    Tuinmetamorfosewedstrijd.

U bent, ook als niet-lid, van harte welkom op een van onze verenigingsavonden. In onze agenda vindt u een actueel overzicht van onze aankomende activiteiten.

Mogen wij u begroeten op een van onze activiteiten?

Tuinlog

Antje's Tuin

nieuwkomers!

Over de Stermaagdenpalm …